utorak, jul 23, 2024
Text Size

O nama

Preduzeće Euro fany je osnovano 2005. godine sa sjedištem u Novom Gradu. Osnovna djelatnost koju preduzeće obavlja je proizvodnja i trgovina prehrambenim i neprehrambenim proizvodima na veliko i malo.

Danas Euro fany posluje kao dio poslovne grupe od tri preduzeća koja zajednički rade i koja se u svom poslovanju međusobno dopunjuju. Dio ove poslovne grupe su preduzeće Vinoprodukt d.o.o. osnovano 2006. godine i Inox Commerce d.o.o. osnovan 1998. godine. Vinoprodukt se bavi proizvodnjom i prodajom različitih vrsta vina, rakije i likera, a Inox Commerce proizvodi sredstva za kućnu higijenu.

Uspješno poslovanje preduzeća je dovelo do širenja djelatnosti i postepenog ulaska u nove oblasti poslovanja. Od 2012. godine, u okviru firme je otvoren i auto-centar specijalizovan za servis automobila i prodaju autodijelova.

Proces proizvodnje se odvija u skladu sa najvišim standardima. Cjelokupna proizvodnja se vrši u specijalno izgrađenim objektima snabdjevenim najmodernijim, izuzetno kvalitetnim mašinama. Adekvatna prostorna i tehnička opremljenost, zajedno sa visokim kvalitetom sirovina korištenih u procesu proizvodnje, daju garanciju vrhunskog kvaliteta naših proizvoda.

Poslovna grupa Euro fany zapošljava više od 80 radnika čiji je primarni zadatak da obezbijede visok kvalitet naših proizvoda i pruže vrhunsku uslugu našim kupcima. Naš cilj je da tržištu pružimo kvalitetne proizvode i budemo primjer kompanije koja je odgovorna ne samo prema kupcima i zaposlenim radnicima, već i cjelokupnom okruženju.

English French German Italian Portuguese Russian Spanish